Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Έγιναν λάθη στο παρελθόν, δεν υπέγραψε όμως κανείς

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου δύο ημερομηνίες έχουν γραφτεί με μαύρα γράμματα, η πρώτη είναι η 23 Απριλίου του 2010, όταν ο κ. Παπανδρέου χωρίς να ρωτήσει κανέναν μας έβαλε στο ΔΝΤ και στα μνημόνια, και η δεύτερη ήταν χθες” ανέφερε.

“Στο Βουκουρέστι ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του παρά τις πιέσεις στάθηκαν όρθιοι και είπαν όχι τελικά γιατί δεν είχαν διασφαλίσει τα υπόλοιπα, ενώ ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να σταθεί όρθιος και να πει όχι και είπε ένα μεγαλοπρεπές ναι” τόνισε.

Ερωτηθείς για όσα είπε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του σχετικά με τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ απάντησε “Και εγώ το άκουσα και δεν έχω προσωπική γνώση και άποψη. Ήταν σαφής ο κ. Σαμαράς, είπε τις απόψεις του. Είμαι της σκληρής γραμμής, είμαι της απόφασης του ’92 υπό τον Κώστα Καραμανλή. Θέλετε να πω ότι έγιναν λάθη στο παρελθόν; Έγιναν. Σημασία έχει ότι δεν υπέγραψε όμως κανείς. Την υπογραφή την έχει βάλει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ουσιαστικά και τυπικά ο κ. Κοτζιάς” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ