Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις

“Το μείζον είναι να γίνει αμοιβαία σεβαστή η συμφωνία και να υλοποιηθεί και να εγκριθεί και από τα δύο κοινοβούλια” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Φαίνεται τελικά ότι αυτή η κυβέρνηση κατόρθωσε να κάνει αυτό που δεν είχαν ή δεν ήθελαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις” ανέφερε.

“Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης άκουσα πολλά πράγματα και αυτό που κατάλαβα είναι την ασυνέχεια των επιλογών τους, την επιπολαιότητα και τον τυχοδιωκτισμό” συμπλήρωσε.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται μια διαφωνία στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού. Η συμφωνία που υπάρχει και οι δύο σεβόμαστε είναι να φέρουμε εις πέρας την εντολή που λάβαμε. Η έξοδος από το πρόγραμμα και η πάταξη της διαφθοράς είναι η συγκολλητική ύλης αυτής της κυβέρνησης, όλα τα άλλα τα ξανασυζητάμε μετά το πέρας της θητείας” τόνισε σχετικά με τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ