Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Δεν μπορεί να πάρει βραβείο φιλαλήθειας ο Πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά

“Αμφιβάλλω για την αξιοπιστία των δηλώσεων του Πρωθυπουργού γιατί δεν μπορεί να πάρει βραβείο φιλαλήθειας ο Πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά. Δεν είναι πρώτη φορά. Λέει ο κ. Σκουρλέτης ότι μπορεί να γίνουν ταυτόχρονα οι δημοτικές και εθνικές εκλογές, ο ίδιος πριν λίγους μήνες έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνονται ταυτόχρονα δύο εκλογές. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τις προεκλογικές υποσχέσεις, με το γεγονός ότι κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και για το ότι την εκδικείται η πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται εκλογές να έχουμε νωρίτερα” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Υπάρχει πάντα το σενάριο του Οκτωβρίου, όταν θα λείξει το μνημόνιο και θα έχουμε την περιβόητη καθαρή έξοδο, που κάθε άλλο παρά καθαρή θα είναι. Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είπε αν πράγματι το εννοείται κι αν πράγματι πιστεύετε στον εαυτό σας και την επιτυχία σας, ελάτε να κάνετε εκλογές ακριβώς τότε” συμπλήρωσε.

“Η ΝΔ εάν είχε γίνει ακουστή, θα είχαμε αποφύγει πολλές δυσμενείς εξελίξεις για τον τόπο. Τα μέτρα που συμφωνήθηκαν πέρσι και συνιστούν ουσιαστικά ένα τέταρτο μνημόνιο, θα είχαν αποφευχθεί. Η κυβέρνηση αποφασίζει για αυτά, εφόσον έχει την πλειοψηφία, συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο τις εκλογές. Δεν αποκλείω, επειδή τους έχω ικανούς για όλα σε αυτά, να έχουμε και τριπλές εκλογές, δημοτικές, εθνικές και ευρωεκλογές, έχοντας την εμπειρία του δημοψηφίσματος. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σε τέτοιου είδους θέματα και στα παιχνίδια με τους θεσμούς. Όποτε και να τις κάνουν, εκτιμώ ότι θα τις χάσουν. Δεν είναι ντροπή να τις χάσει και ο κ. Τσίπρας, ντροπή είναι ευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής ζωής με μια σειρά από κόλπα και τρικ, τα οποία διαδέχονται το ένα το άλλο μπας και ανακάμψει η κυβέρνηση” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ