Καραγιαννίδης προς διαφωνούντες με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια: “Παραιτηθείτε και πηγαίνετε στον πολιτικό χώρο που ανήκετε”

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι η κοινωνία είναι ανέτοιμη για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και διερωτώνται: «Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αντίθετη. Γιατί επιδιώκουμε να πάμε κόντρα; Ειδικά αυτήν τη στιγμή;». Ταυτόχρονα, επικαλούνται «πιθανές αντιδράσεις του κοινωνικού και σχολικού περίγυρου απέναντι σε αυτό το παιδί που μεγαλώνει σε ανάδοχους ομόφυλους γονείς» αναφέροντας: «Αναλογίζεστε τον πιθανό χλευασμό και τον εκφοβισμό μιας κοινωνίας ανέτοιμης να αποδεχτεί αυτό το θεσμό; (…) Πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις επιπτώσεις στον ψυχισμό του παιδιού αυτού. Διότι οι αρνητικές συνέπειες θα είναι τεράστιες, όχι επειδή τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ακατάλληλα-κάθε άλλο, η ικανότητα ορίζεται και εξαρτάται από την ποιότητα του κάθε ατόμου, ξεκάθαρα- αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του κοινωνικού και σχολικού περίγυρου».

Καραγιαννίδης: Παραιτηθείτε και πηγαίνετε στον πολιτικό χώρο που ανήκετε!

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης με ανάρτησή του στο facebook αντέδρασε έντονα καλώντας όσους διαφωνούν να παραιτηθούν από την κοινοβουλευτική ομάδα και να πάνε στον πολιτικό χώρο όπου ανήκουν!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ