Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια – Τι ανέφεραν σε επιστολή τους στον Πρωθυπουργό

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εκφράζουν τη διαφωνία τους με τη ρύθμιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, που επιτρέπει την αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια.

Οι υπογράφοντες βουλευτές Γιώργος Ουρσουζίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Σηφάκης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γεωργία Γενιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Βέττας, ζητούν από τον πρωθυπουργό να αποσύρει τις επίμαχες διατάξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές, σημειώνουν ότι κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών δεν υπήρχε διάταξη που να αναφέρει ότι θα ανοίγει ο δρόμος για την αναδοχή.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει ο αρμόδιος Τομέας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, όπου θα συμμετάσχουν οι διαφωνούντες βουλευτές και η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, για να υπάρξει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτησης γύρω από τα επίμαχα ζητήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ