Θεοδωράκης: Tο Αιγαίο δεν είναι σκηνικό για τηλεοπτικά ριάλιτι

«Δεν είναι το Αιγαίο σκηνικό, ούτε για τάλεντ σόου (παλαιό)πολιτικών, ούτε για τηλεοπτικά ριάλιτι». Με αυτή τη δηκτική φράση ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τα όσα έγιναν στις βραχονησίδες κοντά στους Φούρνους.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, γιατί πάλι κάποιοι αρχίζουν τους παραλογισμούς. Ελληνικές σημαίες πρέπει να υπάρχουν εκεί όπου ζουν άνθρωποι και μπορούν να τις φυλάσσουν. Εκτός αν θεωρούν κάποιοι ότι το Λιμενικό, το Ναυτικό, ο Στρατός, η Αεροπορία, πρέπει να αναπτυχθούν σε καθεμιά από τις χιλιάδες βραχονησίδες του Αιγαίου. Να αφήσουμε τα σύνορα, να αφήσουμε τα νησιά μας και να αναπτυχθούμε στα βράχια. Λες και παίζουμε καουμπόηδες και ινδιάνους με τους Τούρκους», σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook .

Ζήτησε σοβαρότητα, καθώς όπως αναφέρει «ο “εκδρομικός πατριωτισμός”, όπως και τα συνεχή σενάρια πολέμου και οι υστερικές κορώνες πολιτικών, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην πατρίδα».

Ο κ. Θεοδωράκης επικαλούμενος μηνύματα από φίλους του ακρίτες, σημειώνει ότι «η ατμόσφαιρα της εμπόλεμης ζώνης που δημιουργούν κάποιοι, καταστρέφει κάθε ελπίδα ανάπτυξης και ευημερίας των νησιών μας».

«Από τη μια έχουμε να διαχειριστούμε την προσφυγική κρίση και από την άλλη τις τζάμπα μαγκιές κάποιων ανεγκέφαλων». «Πού έχουν υπηρετήσει όλοι αυτοί, αλήθεια;». «Και τέλος πάντων όποιος θέλει ηρωισμούς στην πρώτη γραμμή, να έρθει να ζήσει μόνιμα στην πρώτη γραμμή». «Να βάλει τη σημαία και να μείνει δίπλα της να την φυλάει» – έτσι μου τα είπαν έτσι τα γράφω», τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού και καταλήγει:«Ας σταθούμε λοιπόν στο ύψος των περιστάσεων. Ας προστατεύσουμε τον τόπο μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ