Σπυράκη: Ο Κοτζιάς εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ όχι συνολικά την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

“Η γενικευμένη ανομία είναι πρόβλημα πολιτικής” δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας.

Αναφερόμενη στην ενημέρωση πολιτικών αρχηγών από τον υπουργό Εξωτερικών για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ τόνισε: “Γιατί ο Νίκος Κοτζιάς δεν αρχίζει τις ενημερώσεις από τον Πάνο Καμμένο, με δεδομένο ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιμένει στη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγων του;”.

“Η άρνηση Μητσοτάκη συνίσταται στο γεγονός κατ’ αρχήν ότι την κυβέρνηση δεν την εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή ο κ. Κοτζιάς, παρά μόνο το ΣΥΡΙΖΑ. Και στο γεγονός ότι θεσμικά ο κ. Μητσοτάκης ενημερώνεται από τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Κοτζιάς εκπροσωπεί το μερίδιο της κυβέρνησης, που αυτή τη στιγμή συμφωνεί με την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κοτζιάς δεν εκπροσωπεί το όλον της κυβερνητικής πλειοψηφίας διότι ο μικρός εταίρος λέει άλλα για το μείζον εθνικό θέμα. Η ΝΔ δέχτηκε την ενημέρωση, αλλά στο επίπεδο του κ. Κοτζιά, που δεν είναι άλλο από το επίπεδο του τομεάρχη Εξωτερικών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για αυτό το θέμα, όχι από τον ΥΠΕΞ” διευκρίνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ