Παπαδημούλης στον Realfm 97,8 για Κατσίκη: Δεν χρειάζεται διάφοροι εντελώς αναρμόδιοι να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν

“Η Βάρνα έδωσε μια ισχυρή ευρωπαϊκή στήριξη και για την Κύπρο, και για το Αιγαίο και για τα δύο παιδιά μας” δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είναι φανερό ότι η ηγεσία Ερντογάν είναι ένας δύσκολος συνομιλητής. Ο Ερντογάν όσο εντείνει την επιθετική του ρητορική ή όσο κωλυσιεργεί στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, νομίζω ότι εντείνει την πολιτική και διπλωματική του απομόνωση” ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αν το είπε έτσι διαφωνώ πλήρως, ο κ. Κατσίκης είναι εντελώς αναρμόδιος. Το θέμα το χειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση και το χειρίζεται καλά. Στο θέμα αυτό επιβάλλεται σοβαρότητα και εθνική ομοψυχία. Δεν χρειάζεται διάφοροι εντελώς αναρμόδιοι να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν. Γραμμή ανταλλαγής θα μπορούσε να προβάλλει ο Ερντογάν, είναι αδιανόητο να ακούγεται από ελληνικά χείλη τέτοια άποψη. Δεν νοείται παράκαμψη της ελληνικής δικαιοσύνης, δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο και συμφέρον να δεχθούμε οποιοδήποτε ανατολίτικο παζάρι σε βάρος των κανόνων της δημοκρατίας και του δικαίου. Στην υπόθεση των δύο παιδιών μας το δίκαιο είναι με το πλευρό μας” ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ