• Η Ντόρα Μπακογιάννη από τα Χανιά: H Κρήτη θα στείλει το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής

  1:14 πμ, Τρίτη 27 Φεβ 2018 1:14 πμ, Τρίτη 27 Φεβ 2018

  Η Κρήτη και οι Κρητικοί θα είναι οι πρώτοι που θα στείλουν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής στον τόπο υποστήριξε απόψε μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στα Χανιά η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

  Η κα. Μπακογιάννη άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική και εξωτερική της πολιτική, ενώ αναφερόμενη στον πρωθυπουργό υποστήριξε ότι «εφάρμοσε πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο».

  Η κα. Μπακογιάννη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ακολουθούμενη πολιτική για την οικονομία υποστηρίζοντας ότι η φορολόγηση έχει γονατίσει τους πάντες.

  «Κανείς δεν μπορεί να αντέξει μια υπερφορολόγηση η οποία φθάνει στα άκρα», ανέφερε χαρακτηριστικά .

  « Η Ελλάδα έχασε τρία πολύτιμα χρόνια. Τρία χρόνια 15 δισ. στις πλάτες του λαού και 100 δισ. χρέη, αυτός είναι ο λογαριασμός του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου στις πλάτες του ελληνικού λαού», υποστήριξε.

  Η κα. Μπακογιάννη υποστήριξε ακόμα ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει έλθει καμία σοβαρή ξένη επένδυση στη χώρα.

  Αναφερόμενη στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης η κα. Μπακογιάννη στάθηκε ιδιαίτερα στις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία και στο Σκοπιανό επισημαίνοντας ότι η εξωτερική πολιτική απαιτεί να μπαίνει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Όπως είπε, «χρειάζεται όραμα εθνική πολιτική ομοψυχία υπευθυνότητα και όχι λαϊκισμό» .

  Η κα. Μπακογιάννη εμφανίστηκε προβληματισμένη για την τουρκική προκλητικότητα ασκώντας παράλληλα κριτική στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι, « για πρώτη φορά γίνεται μια πολιτική ερήμην όλων των πολιτικών κομμάτων».

  Για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό αφού αναφέρθηκε στην πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, κάλεσε την κυβέρνηση να στηριχθεί στην ομόφωνη απόφαση του ΝΑΤΟ ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα του ονόματος τα Σκόπια δεν θα ενταχθούν στην συμμαχία.

  Από τα Χανιά η κα. Μπακογιάννη υποστήριξε ακόμα ότι το πρόβλημα με τα Σκόπια είναι πρόβλημα αλυτρωτισμού το οποίο όπως τόνισε, «θα πρέπει να επιλυθεί για να υπάρχει σταθερότητα στα Βαλκάνια.

  Αυτό σημαίνει ότι η πρόταση που θα έρθει πρέπει να είναι μια πρόταση που θα περιέχει την αλλαγή στο σύνταγμα των Σκοπίων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Η κα. Μπακογιάννη αναφερόμενη στις σχέσεις της χώρας με την Αλβανία και στις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση υποστήριξε ότι οι όποιες συμφωνίες πρέπει να περάσουν από την βουλή των Ελλήνων.

  Αναφερόμενη στο σκάνδαλο Νovartis επανέλαβε ότι « η ΝΔ δεν θα δεχτεί σπίλωση των στελεχών της με μαρτυρίες που δεν μπορούν να αποδειχθούν. Αν υπάρχει οποιοσδήποτε για τον οποίο θα αποδειχθεί οτιδήποτε εδώ είμαστε να βάλουμε πρώτοι το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων αλλά σπίλωση με ανώνυμες κατηγορίες μόνο και μόνο για να μπορέσει ο κ Τσίπρας να έχει αφήγημα η ΝΔ δεν θα δεχθεί».

  Η βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε βέβαιη για νίκη της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές λέγοντας ότι στόχος του κόμματος είναι να κερδίσει τις εκλογές με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό.

  Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ, Πηγή φωτογραφίας: Zarpanews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα