Αιχμές Τόσκα μέσω Realfm 97,8 κατά Μάρδα για τον όγκο του συλλαλητηρίου: Ελάτε να δείτε το βίντεο

«Με βάζετε απέναντι στις ανεύθυνες κουβέντες ενός συνδικαλιστή και στους πρόχειρους υπολογισμούς ενός συναδέλφου μου; Αυτή τη στιγμή εμείς μιλάμε με βάση τους υπολογισμούς, τους οποίους έκαναν οι έμπειροι αστυνομικοί, το έμπειρο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο πολύ σωστά έκανε τους υπολογισμούς», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας τόσο στον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλο Παπαδάκη όσο και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα για τις εκτιμήσεις που έκαναν σε ότι αφορά τον όγκο του συλλαλητηρίου.

Ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, είπε ότι πολύ σωστά έκανε η Αστυνομία και ανακοίνωσε αυτά τα νούμερα, λέγοντας : «προκειμένου να διευκρινιστεί το μέγεθος του συγκεκριμένου συλλαλητηρίου. Αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο, στις μεγάλες διαδηλώσεις και αυτό θα γίνεται και στη συνέχεια στις μεγάλες συγκεντρώσεις».

Στο ερώτημα αν θα δοθεί στη δημοσιότητα εκ νέου το βίντεο με τα πλάνα με την λανθασμένη ημερομηνία, ο ίδιος απάντησε:

«Θα φωνάξετε έναν τοπογράφο; Τον τοπογράφο του κ. Μάρδα, αύριο το πρωί, για να σας πει το 1,5 εκατ. μέχρι που θα κάλυπτε κόσμο; Ξέρετε μέχρι που θα κάλυπτε 1,5 εκατ.; Μέχρι τους Αμπελοκήπους και μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ελάτε κ. Στραβελάκη στο γραφείο μου, στο γραφείο του Αρχηγού της Αστυνομίας και να δείτε και το αρχικό (σ.σ. βίντεο) και αυτό που βγήκε και όποιο άλλο βίντεο θέλετε».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ