Τόλμησε να κοιτάξει άλλη και το πλήρωσε…ακριβά – Η γυναίκα-αράχνη φίλη του κατέστρωσε σχέδιο και του έκοψε το μόριο

Μια υπερβολικά ζηλιάρα γυναίκα φέρεται να έκοψε το μόριο του φίλου της, αφού ανακάλυψε ότι δεν ήταν η μόνη που του αρέσει .

Η Zhanna Nurzhanova, ηλικίας 36 ετών, εξαγριώθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο φίλος της είχε στείλει στην αδελφή του με το κινητό του φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευθεί, έκανε ένα θετικό σχόλιο για την εμφάνιση της γυναίκας, η οποία ήταν γνωστή του.

Η Nurzhanova έδωσε κρυφά στον φίλο της ένα υπνωτικό χάπι και περίμενε να χάσει τις αισθήσεις του, στο σπίτι τους στην πόλη της Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Η κατηγορούμενη, η οποία δουλεύει σε ινστιτούτο αισθητικής, του έκανε μια ένεση με αναισθητικό και έκοψε το μόριο του. Στη συνέχεια τον μετέφερε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία.

Οι χειρουργοί προσπάθησαν να επανατοποθετήσουν το κομμένο όργανο, αλλά η ζημιά ήταν πολύ σοβαρή για να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Η Nurzhanova αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών έως έξι ετών στη φυλακή, εάν καταδικαστεί.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ