Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκφράσει τις ευαισθησίες των Ελλήνων, να σηκωθεί να φύγει

“Η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να εκφράσει τις ευαισθησίες των Ελλήνων, αν δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ήταν ένα τεράστιο συλλαλητήριο, όταν ο λαός σε μια τέτοια μαζικότητα κατεβαίνει και ζητάει κάτι, να λένε τα πολιτικά κόμματα αφ’ υψηλού δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο λαός, είναι αδιανόητο και αντιδημοκρατικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε πρώτος χθες το βράδυ και είπε ότι οι ευαισθησίες των πολιτών που ήταν στο συλλαλητήριο λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη ΝΔ” τόνισε.

Ο κ. Κατρούγκαλος καλύτερα να ασχοληθεί με το να βρει την ενιαία κυβερνητική θέση και μετά να ζητάει θέσεις από τα υπόλοιπα κόμματα. Όταν εκπροσωπείς μια κυβέρνηση που άλλα λέει ο υπουργός Εξωτερικών και άλλα ο υπουργός Άμυνας, το να εγκαλείς τα κόμματα της αντιπολίτευσης πάει πολύ” συμπλήρωσε.

“Η ΝΔ έχει πει ότι θέλουμε μια λύση πακέτο, να περιλαμβάνει την λύση των ζητημάτων του αλυτρωτισμού, του Συντάγματος, της ιστορικής και εθνικής μας μνήμης και ένα όνομα που θα σέβεται την ιστορία των Ελλήνων. Και αυτό έχει καθήκον να φέρει η κυβέρνηση αν μπορεί. Θα τοποθετηθούμε όταν έρθει η πρόταση της κυβέρνησης” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

“Σε καμία περίπτωση δεν ξεκινάς μια διαπραγμάτευση πηγαίνοντας στο ακρότατο όριο, στο οποίο μπορείς να υποχωρήσεις. Αυτό είναι και διαπραγματευτικό σφάλμα που έχει διαπράξει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να εκφράσει τις ευαισθησίες των Ελλήνων, αν δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ