“Μύλος” στο Ποτάμι για το τέμενος στον Βοτανικό – Η στάση του Ψαριανού και οι διευκρινίσεις του Θεοδωράκη

Σύγχυση δημιούργησε στο Ποτάμι η στάση του βουλευτή του κόμματος, Γρηγόρη Ψαριανού για τη διάταξη που αφορά στο μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό.

Κατά την συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή επί των άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στο οποίο περιλαμβάνεται, ο κ. Ψαριανός δήλωσε ότι το κόμμα του είναι υπέρ του τεμένους, αλλά είπε ότι επιφυλάσσεται για την Ολομέλεια.

Λίγο αργότερα κύκλοι του Ποταμιού διευκρίνιζαν ότι η θέση του κόμματος είναι ξεκάθαρο «ναι» υπέρ του τεμένους, «αδειάζοντας» επί της ουσίας τον κ. Ψαριανό, ο οποίος επιφυλάχθηκε. Τόνιζαν, πάντως, ότι πρόκειται για σχήμα λόγου ή παραδρομή του βουλευτή.

Μάλιστα από τη Σεβαστουπόλεως έσπευσαν να θυμίσουν τα όσα είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα ο έτερος βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

«Είναι τόσο χαμηλά στην αξιακή σας κλίμακα τα θέματα των δικαιωμάτων που τα παραβλέπετε για να συγκυβερνάτε με τους ΑΝΕΛ και να έρχεται το Ποτάμι και το κάθε Ποτάμι να σας ξελασπώνει;», είχε διερωτηθεί ο κ. Μαυρωτάς απευθυνόμενος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, λίγο αργότερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης φρόντισε με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter να ξεκαθαρίσει τη στάση κρατά το κόμμα του στο θέμα του τεμένους. “Το Ποτάμι θα ψηφίσει για το ισλαμικό Τέμενος. Δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν τα παζαρεύει. Ακροδεξιοί & εθνικιστές ας πουν όχι”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ