Μπακογιάννη: Συνταξιούχοι, μισθωτοί και άνεργοι να χαρίσουν στον Τσίπρα μία γραβάτα – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την γελοιότητα του θέματος”, ανέφερε η κ.Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: “εγώ θα καλέσω όλους τους συνταξιούχους, που θα χάσουν, κατά πάσα πιθανότητα, περίπου 2,5 συντάξεις με το νέο πακέτο, όλους τους μισθωτούς, που θα χάσουν μετά βεβαιότητος έναν μισθό, από τη μείωση του αφορολογήτου, και όλους τους ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν προοπτική δουλειάς, να χαρίσουν στον κ. Τσίπρα μία γραβάτα, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στους πολιτικούς συντάκτες.

“Σε περίπτωση που δεν μπορούν να την χαρίσουν, να πάνε να την αγοράσουν μεταχειρισμένη και να στείλουν στον κ.Τσίπρα γραβάτα”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

“Με το 4o μνημόνιο καταρρίπτει τους τρεις μύθους της Αριστεράς, αυτόν της κοινωνικά ευαίσθητης Αριστεράς, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός της σκληρής διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ”, ανέφερε ο κ. Μπακογιάννη.

“Καταθέσαμε τροπολογία για την επιστροφή του 0,5% του υπερπλεονάσματος στην κοινωνία, άμεσα σε όλους τους πολίτες”, είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ