Καλαφάτης: Απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το κόμμα Σαμαράς-Καραμανλής-Μεϊμαράκης

Απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το κόμμα είναι οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το ασφαλιστικό – φορολογικό, απουσίαζαν δύο από αυτούς.

«Ως απλούς στρατιώτες εκλαμβάνω εγώ την αποστολή των πρώην Πρωθυπουργών και των πρώην προέδρων της ΝΔ» είπε ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε: «Δεν βλέπω το παραμικρό από κανέναν που να προδιαθέτει κάποιου είδους καχυποψία και μέσα στον χώρο τη ΝΔ και στην κοινωνία».

Παράλληλα, ο κ. Καλαφάτης χαρακτήρισε κόλαφο για τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή και επισήμανε ότι τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση θα έχουν και συνέχεια με τις αυξήσεις στους έμμεσους φόρους και στον ΦΠΑ.

Στο ερώτημα αν συμφωνεί με την ικανοποίηση της κυβέρνησης για τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι «αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να θριαμβολογεί η κυβέρνηση άσχετα αν διαψεύδεται από τα γεγονότα».

Όπως υπογράμμισε, οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα θιγούν οι αδύναμες κοινωνικά ομάδες, ότι δεν θα επιβληθούν έμμεσοι φόροι, δεν θα γίνουν περικοπές μισθών και συντάξεων και ότι θα «κουρευτεί» το χρέος, παραμένουν υποσχέσεις. 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: Δεν θα μειώσουμε συντάξεις θα αυξήσουμε φόρους

Κόντρα on air Λοβέρδου – Παπαδόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ