• Διώχνουν τη "Χρυσή Αυγή"από τα Χανιά

  11:59 πμ, Πέμπτη 26 Απρ 2012 11:59 πμ, Πέμπτη 26 Απρ 2012

  Υπογραφές, προκειμένου να κλείσουν τα πολιτικό γραφείο της «Χρυσής Αυγής» στα Χανιά συγκεντρώνει η κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".

  Η κίνηση εξέδωσε ψήφισμα, ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.000 υπογραφές Χανιωτών μεταξύ των οποίων μελών ΔΣ σωματείων εργαζομένων και περιφερειακών συμβούλων.

  Στο ψήφισμα της Κίνησης αναφέρεται μεταξύ άλλων:

  «Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής άνοιξαν «γραφεία» στην οδό Τζανακάκη. Είναι μια πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Χανιωτών. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, να έχουν μια σφηκοφωλιά στο κέντρο της πόλης για να εξαπολύουν τις επιθέσεις τους απέναντι σε μετανάστες, στις φοιτητικές και μαθητικές καταλήψεις, σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας, σε οποιοδήποτε δεν χωράει στα αρρωστημένα τους πρότυπα. Δεν θα τους αφήσουμε να εκμεταλλευτούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις που κερδήθηκαν με τους αγώνες και το αίμα του λαού, προκειμένου να τις διαλύσουν!»

  Πηγή: prismanews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα