Ο Λυκούδης προς τον Μυλόπουλο: Δεν ντρέπεστε; – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική προς τον Γιάννη Μυλόπουλου άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρο Λυκούδη, στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπή της βουλής για την ακρόαση των προτεινομένων για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της “Αττικό Μετρό”.  

Ο κ.Λυκούδης είπε πως το Ποτάμι ψηφίζει γενικά παρών στις προτάσεις που κατατίθενται ωστόσο στην πρόταση να οριστεί ο κ. Μυλόπουλος πρόεδρος της “Αττικό Μετρό” θα ψηφίσει αρνητικά. Αντίθετα, για τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο που προτείνεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου  θα ψηφίσει παρών, είπε. 

“Και μόνο για λόγους στοιχειώδους πολιτικής αξιοπρέπειας ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπώ βρίσκεται σε μια απόλυτη απόσταση από τον τρόπο με τον οποίο ασκεί την πολιτική του γνώμη ως δημόσιο πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος. Έχω μπροστά μου ένα κείμενο με κατάπτυστες, υβριστικές αναφορές στο Ποτάμι όταν το Ποτάμι προσπάθησε να εμφανιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου” είπε ο κ. Λυκούδης, κάνοντας λόγο για απρόκλητες, απαράδεκτες και εξοργιστικές αναφορές του κ. Μυλόπουλου. 

Ο κ Μυλόπουλος σε αυτό είπε κάτι εκτός μικροφώνου που εξόργισε τον κ. Λυκούδη, ο οποίος του απάντησε: “Καλά δεν ντρέπεστε για αυτή την απάντηση; Δεν ντρέπεστε;”.

Ο βουλευτής του Ποταμιού συνέχισε αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον κ. Μυλόπουλο:

“Δεν μπορεί να μην επηρεάζει τη σκέψη μας το γεγoνός ότι ενόψει της πρότασης υπήρξε προσπάθεια να καλυφθούν μερικές νομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέση με την διοίκηση στο Μουσείο Τεχνολογίας που για να καλυφθούν τα έξοδά του που έγιναν χωρίς την έγκριση του προυπολογισμού του αντίστοιχου υπουργείου, υπήρξε η ανάγκη ειδικής νομοθετικής ρύθμισης στο νόμο του κ. Φίλη. Δεν μπορούμε να μην τα σκεφτούμε αυτά. Υπάρχει λοιπόν ένα πρόβλημα εάν η δημόσια πολιτική και διαχειριστική συμπεριφορά του κ. Μυλόπουλου υπερβαίνει τα βιογαφικά του . Εδώ τα υπερβαίνει και τα υπερβαίνει αρνητικά και ψηφίζουμε κατά”. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Επίθεση του Μανιάτη στον Σπίρτζη για την επιλογή του Μυλόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ