Ραχήλ: Ήμουν 3-4 μήνες απλήρωτη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη νέα της ζωή εκτός πολιτικής μίλησε η Ραχήλ Μακρή, καταγγέλλοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να της δημιουργήσουν προβλήματα. “Eπέστρεψα στην εργασία μου, όχι  όμως ανώδυνα. Προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως με το να με αφήσουν απλήρωτη. Ήμουν 3-4 μήνες απλήρωτη” είπε μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”

Η κ. Μακρή σημείωσε ότι έχει δεχθεί από τη μεγαλύτερη συκοφάντηση, λάσπη και χυδαιοποίηση που έχει βιώσει ποτέ πολιτικό πρόσωπο.  “Μου έχουν πει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έσβησαν τα φώτα, να μην ξανασχοληθώ και να μην ξαναπιάσω στο στόμα μου τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, φίλο του κόμματος γιατί αν το συνέχιζα θα έβρισκαν το κεφάλι μου σε χαντάκι”. 

Η πρώην βουλευτής μίλησε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία όπως είπε της έκανε εντύπωση γιατί διέφερε από τους υπόλοιπους. “Έτυχε και μας έδεσαν πράγματα” τόνισε και πρόσθεσε: “Την στήριζα και θα την στηρίζω σε όλη μου τη ζωή πολιτικά. Την θεωρώ σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα, έχει χυδαιοποιηθεί και λασπολογηθεί και αυτή σε απίστευτο βαθμό”.

Η κ. Μακρή αποκάλυψε επίσης ότι σκέφτεται να κάνει στην τηλεόραση μια πολιτική εκπομπή με τρολάρισμα. ” Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και το σκέφτομαι” είπε.

 

Διαβάστε επίσης

Ραχήλ Μακρή, Μπογδάνος και Ηλιάδη γυμνοί για καλό σκοπό – ΒΙΝΤΕΟ

Στα αγγλικά η συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου στο CNBC – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ