Μητσοτάκης: Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρχε σαμποτάζ την Κυριακή – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρχε σαμποτάζ την Κυριακή. Αυτό το οποίο εγγυάται ότι οι εκλογές θα γίνουν σωστά και αδιάβλητα είναι ότι θα έχουμε μάθει όλοι από τα λάθη μας και θα αποφύγουμε αυτό το καταστροφικό φιάσκο, το οποίο έκανε τόση ζημιά στην εικόνα της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε: «Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω την ακριβή ημερομηνία αυτή τη στιγμή» και διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο φιάσκο της Κυριακής, τόνισε: Δεν βλέπω δόλο, αλλά βλέπω μεγάλη διοικητική ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας και όταν εγώ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μιλούσα για την ανάγκη να δούμε τη Νέα Δημοκρατία και οργανωτικά από την αρχή, σε αυτό ακριβώς αναφερόμουν.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε ότι ο λόγος που πρότεινε τον κώδικα δεοντολογίας για τους υποψήφιους είναι ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και ότι θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν υπονοούμενα και οι προσωπικές επιθέσεις.

Τέλος μιλώντας για την επόμενη ημέρα και την ενότητα στην παράταξη ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε ότι «η επόμενη ημέρα θα σκεπάσει όλο αυτά τα οποία έγιναν και ότι θα υπάρχει αρχηγός με λαϊκή νομιμοποίηση» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος μπορεί να ξανακάνει τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.    

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά – ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση – βόμβα του Παπαμιμίκου: Μπορεί να υπήρξε σαμποτάζ – ΒΙΝΤΕΟ

Θερμό επεισόδιο Μεϊμαράκη με στενό συνεργάτη του Σαμαρά – Ολόκληρος ο διάλογος 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ