Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα νικήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Πάτρα είναι γουρλίδικη. Θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας». Με την φράση αυτή χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους φίλους του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση που έγινε στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε μια γεμάτη αίθουσα ο Κυριακός Μητσοτάκης χειροκροτήθηκε με θέρμη από τους οπαδούς του κόμματος, εμφανιζόμενος για μια ακόμη φορά ενωτικός, σημειώνοντας πως πρέπει πάνω από όλα να διαφυλαχτεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ άφησε αιχμές για την στάση του Βαγγέλη Μειμαράκη που δεν θέλει την πραγματοποίηση του ντιμπέιτ, λέγοντας: Είμαι υπέρ του δημόσιου διαλόγου και δεν καταλαβαίνω όσους μιλούν για δημιουργία εσωστρέφειας. Κάνουν λάθος γιατί εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες.

Παράλληλα ο Κυριακός Μητσοτάκης προσκάλεσε όλους να μετάσχουν στις εκλογές , για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή.

Επίθεση ωστόσο εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση για την στάση της σε διάφορα καίρια ζητήματα.

Με την ομιλία του στην Πάτρα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αχαϊα και την Αιτωλοακαρνανία, όπου βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής.

 

 

Πηγή: tempo24.gr

 

Δείτε επίσης:

Στα νησιά Κέιμαν βρήκαν την offshore της συζύγου του Γιάννου

Άδωνις: Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει καθόλου να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ