Γεωργιάδης: Ο κρητικός λαός δεν θα συγχωρήσει στον Τσίπρα αυτή την κοροϊδία

«Η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί αφορά την επιλογή του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας», υποστήριξε σήμερα, από τα Χανιά, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς, όπως είπε «μόνο κοροϊδία “πούλησε” στους ψηφοφόρους του».

Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι ο κρητικός λαός που, όπως τόνισε, στήριξε τον κ. Τσίπρα, δεν θα του συγχωρήσει αυτή την κοροϊδία. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, η οποία, όπως σημείωσε, άλλα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και άλλα πράττει σήμερα.

Αναφερόμενος στην παρουσία του στην Κρήτη και απαντώντας σε ερώτηση για το ποιες είναι οι προσδοκίες του, δεδομένου ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης κατάγονται από το νησί, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι μπορεί να έχουν ένα πλεονέκτημα, ωστόσο και ο ίδιος θα πάει καλά. «Πιστεύω ότι τα χνώτα μου ταιριάζουν με τους Κρητικούς» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο η ΝΔ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση την ώρα που και η ίδια ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, απάντησε ότι είχε διαφωνήσει, λέγοντας στα όργανα του κόμματος ότι η ΝΔ δεν έπρεπε να το ψηφίσει.

Ωστόσο ο ίδιος το ψήφισε για λόγους εσωκομματικής πειθαρχίας. «Η ΝΔ δεν ψήφισε τα μέτρα, ψήφισε να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, όμως, βεβαίως, τη θετική μας ψήφο ο λαός την εισέπραξε ως συμφωνία στα μέτρα. Τώρα η ΝΔ καταψηφίζει τα μέτρα.

Αυτό είναι που είχα προτείνει εγώ από τον Αύγουστο. Ήρθε με μία καθυστέρηση, δυστυχώς. Αυτό το μεγάλο σφάλμα που κάναμε το καλοκαίρι έδωσε την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να μας πάει σε εκλογές και να κερδίσει με μία σχετική ευκολία. Τέτοιου είδους σφάλματα αν είμαι εγώ αρχηγός της ΝΔ δεν θα επαναληφθούν», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, υποστήριξε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενότητας στη ΝΔ.

Αργά το μεσημέρι, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις παρουσίασε τις θέσεις του – “Θα πολεμήσω σκληρά τον Τσίπρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ