Ο Τζιτζικώστας στον Μεϊμαράκη: Σήμερα κλείσαμε στόματα

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το απόγευμα οι συνυποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, είχαν τον εξής διάλογο:

Απ. Τζιτζικώστας: Βαγγέλη, καλησπέρα.

Πολύ καλή η πρότασή σου για να συζητήσουμε όλοι μαζί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι πράγματι πολύ κρίσιμη η κατάσταση και πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεσή σου ακόμα και σήμερα το βράδυ να έρθω στη διευρυμένη σύσκεψη, ή αύριο, ή όποτε μου πεις για ΚΟ.

Σήμερα, κλείσαμε στόματα σε όσους αμφισβητούν την ενότητα της ΝΔ.

Βαγγέλης Μεϊμαρακης: Απόστολε, σε ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να πάμε. Θα σε ενημερώσω ανάλογα και με τις εξελίξεις για την ΚΟ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Εγκρίθηκαν οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK