Μεϊμαράκης: Ας γίνουν όποτε θέλουν οι εκλογές στη ΝΔ

“Επειδή ελέχθη ότι εγώ βιάζομαι και θέλω κλειστή διαδικασία. Το αντίθετο. Εθεσα ένα θέμα του να προχωρήσει η διαδικασία η οποία εκ των πραγμάτων δημιουργεί μία μεταβατικότητα και πολλές φορές παρεξηγήσεις οι οποίες κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν” δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο περιστύλιο της βουλής, αναφερόμενος στην ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ.

“Πιστεύω ότι πρέπει μόλις η εταιρεία η οποία θα αναλάβει τη διαδικασία μας πει ότι είναι έτοιμη να γίνουν και οι διαδικασίες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εγώ θέλω επίσπευση. Οχι. Όποτε θέλουν. Επειδή ακούω διαδικαστικά ζητήματα θέλω να σας πω ότι δεν ασχολούμαι, δεν με ενδιαφέρουν. Όπως τα θέλουν, όποτε τα θέλουν. Θέλουν πολλές κάλπες, μαζί τους, να μη πληρώνουμε τίποτα, μαζί τους, να γίνουν οι εκλογές τον Δεκέμβρη, του χρόνου, ό,τι θελουν. Εγώ δεν ασχολούμαι, είπα την άποψή μου χωρίς να πω ημερομηνία. Δεν θα μπω στα διαδικαστικά. Η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει”, υπογράμμισε.

Όπως σημείωσε οργανωτικά την ευθύνη έχει αυτόνομα η ΚΕΦΕ και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία που είχε με όλους τους συνυποψηφίους του αποφάσισαν να μετέχουν και οι τέσσερις ως σύνεδροι στο συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ,είπε ότι “όλοι περιμένουμε τι θα πει ο πρωθυπουργός, και ιδιαίτερα η ΝΔ” και ανακοίνωσε ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις θα πραγματοποιηθεί ευρύτερη συσκεψη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία μεχρι την εκλογή του νέου προέδρου θα κνηθεί με την ίδια διαδικασία, δομή και πρόσωπα, με την προηγούμενη θητεία.

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στο ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, υπενθύμισε ότι προεκλογικά είχε επισημάνει πως πρόκειται για εμπεδωμένη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ που περιέχεται στο πρόγραμμά του ως μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης. «Ανέλυσα ότι πλήττει τους αδύναμους και δεν θα πρέπει να προχωρήσει. Απάντησε ότι έκαναν λάθος και ότι με ισοδύναμα θα κοιτάξει να το πάρει πισω. Ε, περιμένω να το πάρει πισω» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Μεϊμαράκης καλεί τον Τζιτζικώστα στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ -ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ