Λαφαζάνης: Το “όχι” στα μνημόνια θα κερδίσει και στις εκλογές

Τη βεβαιότητά του, ότι το "όχι" στα μνημόνια θα κερδίσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τη βεβαιότητά του, ότι το “όχι” στα μνημόνια θα κερδίσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, που συμμετέχει με το μπλόκ του κόμματός του στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Λαφαζάνης, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία δήλωσε: «Η νεολαία μας είπε το μεγάλο “όχι” στο δημοψήφισμα. Είναι η νεολαία που πρωτοπόρα θα σαρώσει τα μνημόνια, παλιά μνημόνια και νέα μνημόνια, γι΄αυτό να είμαστε απόλυτα βέβαιοι. Η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί το δρόμο της νεολαίας. Η Λαϊκή Ενότητα είναι με τη νεολαία. Η Λαϊκή Ενότητα βρωντοφωνάζει το “όχι” της νεολαίας δεν ηττήθηκε. Το “όχι” αυτό συνεχίζεται, το “όχι” αυτό θα νικήσει και στις κάλπες, στις 20 Σεπτέμβρη».

 

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Γραφική κοκορομαχία Τσίπρα – Μεϊμαράκη

Η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Βουλγαράκης στον Τσίπρα

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.