Τσίπρας: Θέλουμε να μας κρίνει ο λαός – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν φοβόμαστε το λαό, θέλουμε να μας κρίνει ο λαός, πηγαίνουμε στην κάλπη με αυτοπεποίθηση ότι ο λαός έχει και γνώση και αισθητήριο να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη δεν θα σταματήσει εδώ επειδή κάποιοι σχεδίασαν την παρένθεση για να ξαναφέρουν το παλιό στην εξουσία» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Καστέλι Κισσάμου.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «υπήρχε ένα σχέδιο, αφού έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την ορμή, τον πόθο, την αγωνία του λαού για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια, άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν, σχεδιάζοντας την παρένθεση. Έτσι την έλεγαν, «αριστερή παρένθεση». Έκαναν το παν για την πετύχουν μέσα στους δυο πρώτους μήνες.»

«Η χώρα βρέθηκε σε μια δραματική κρίση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας κακών επιλογών αλλά και μιας εκδικητικής τάσης των Ευρωπαίων εταίρων μας. Όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν μεγάλες παθογένειες, για τις οποίες δεν φταίνε οι έξω, αλλά εμείς που τις δημιουργήσαμε και τις ανεχτήκαμε» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Με ίδιο θάρρος, πείσμα με την ίδια δύναμη που δώσαμε τη μάχη με τους έξω και σταθήκαμε όρθιοι, θα δώσουμε τη μάχη ,μέσα αυτή τη φορά, με τα μεγάλα συμφέροντα, τις μεγάλες παθογένειες που κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του τόπου και του λαού για δημιουργία» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Το πιστόλι θα βγει από τον κρόταφο και θα μπει στο θηκάρι – ΦΩΤΟ

Τσίπρας: Οι παλιοί πολιτικοί μας έσπρωξαν στο χαντάκι – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ