Βενιζέλος: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με… τους μέσα

Για έλλειψη «κυβερνητικής διάθεσης για συναίνεση ή έστω για αλληλοενημέρωση με την αντιπολίτευση» σε ό,τι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης, κάνει λόγο με δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βενιζέλος καλεί τον Πρωθυπουργό «να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή και εάν κρίνει αναγκαίο τους αρχηγούς των κομμάτων».

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύεται με τους έξω αλλά με τους μέσα, με τα στελέχη της και τους βουλευτές της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ασφαλή πορεία της χώρας, αλλά για την αποφυγή του πολιτικού κόστους.

Ακόμα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στέλνει εναλλασσόμενα μηνύματα αισιοδοξίας-επιτυχίας αλλά και εμπλοκής-αδιεξόδου, προκειμένου, όπως σημειώνει, να θυμίζει πόσο αποφασισμένη είναι να τηρήσει τα όρια της και πόσο αδιάλλακτοι είναι οι κακοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.

Αυτά συμβαίνουν, υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, ενόσω τα μεγέθη της οικονομίας επιδεινώνονται και κινδυνεύουν να χαθούν επιτεύγματα πέντε ετών «και ενώ είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν στάση οι Γερμανοί για τις επανορθώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

«Στα χαρακώματα» Άδωνις – Ακρίτα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ