• "Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του..."

  9:04 μμ, Πέμπτη 05 Απρ 2012 9:04 μμ, Πέμπτη 05 Απρ 2012

  "Το έλλειμμα του 2009 έφτασε στο 15,4% του ΑΕΠ επειδή, καιροσκοπικά, ανεύθυνα και καταστροφικά για τη χώρα, το “φούσκωσαν” δύο φορές ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που αναγνωρίζουν, πλέον, ακόμα και δικά τους στελέχη, όπως τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, που οι ίδιοι διόρισαν και οι καταγγελίες των οποίων οδήγησαν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009.

  "Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο άρθρο του στη “Wall Street Journal”, αποδεικνύει ότι, ακόμα και με τα φουσκωμένα στοιχεία του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου, τα τρία τέταρτα των θυσιών του ελληνικού λαού, πήγαν χαμένα, λόγω της λανθασμένης πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ", τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας:

  "Και επειδή "ο πνιγμένος" - στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Παπακωνσταντίνου - “από τα μαλλιά του πιάνεται”, να γνωρίζει ότι το έγκλημα του “φουσκώματος” του ελλείμματος, για το οποίο ο Οικονομικός Εισαγγελέας ζήτησε ήδη έρευνα, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται. Ούτε με το οποιοδήποτε πόρισμα - οπερέτα, ούτε με τις ανεκδιήγητες απόπειρες διαστρέβλωσης, στις οποίες μανιωδώς επιδίδεται ο αρχιτέκτονας της οικονομικής καταστροφής του τόπου, κ. Παπακωνσταντίνου".

  "Η Νέα Δημοκρατία - όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς - θα επιβάλει, αμέσως μετά τις εκλογές, τη σύσταση μιας και μόνον Εξεταστικής, που θα διερευνήσει τα εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο", κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα