Κουίκ: Στο κόμμα μας υπάρχουν δούρειοι ίπποι

Κουίκ: Στο κόμμα μας υπάρχουν δούρειοι ίπποι

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος, κατά στελεχών του που χρησιμοποιούν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να επιτίθενται σε άλλα στελέχη.

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «το facebook ήταν το πλεονέκτημά μας και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας» και πρότεινε να διαγράφεται όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές για να επιτεθεί σε συναδέλφους του. Επίσης εκτίμησε: «Τα δημοσκοπικά ευρήματα που μας πλασάρουν, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

 «Δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας όσοι στις δημοτικές εκλογές μάς τορπίλισαν και μας υπονόμευσαν», ανέφερε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Παράλληλα, ζήτησε διόρθωση οργανωτικών ατελειών και είπε: «Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν. Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας».

Τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των θυρών του κόμματος στην κοινωνία «για να φτιάξουμε ισχυρά ψηφοδέλτια, και όχι ψηφοδέλτια ευκαιρίας» -όπως είπε- και τέλος, κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει και να «δικαιολογήσει όλα τα “ναι” που έχει πει».

Ο κ. Κουίκ έκανε σαφές: «Δεν ψηφίζουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί θέλουμε εκλογές. Πήραμε ομόφωνη απόφαση στην ΚΟ και όταν ο Καμμένος είπε όποιος διαφωνεί και θέλει να φύγει, κανένας δεν έφυγε».

 

Διαβάστε επίσης:

Κουίκ: Ντροπή τους που δεν παραδίδουν την έδρα τους…

Βολές Χαϊκάλη για αυτούς που αποχώρησαν – Δεν έχει μιλήσει ο Μελάς

Νταβρής: Θα γίνουν βουλευτικές πριν την εκλογή Προέδρου

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Δεν θα βρουν να αγοράσουν ή να εκβιάσουν 180 βουλευτές

Μελάς: Θα ψήφιζα τον Καραμανλή για Πρόεδρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ