ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: Έπρεπε ο υπουργός να κρεμαστεί στα μανταλάκια

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: Έπρεπε ο υπουργός να κρεμαστεί στα μανταλάκια

Απάντηση στις καταγγελίες του ΕΔΟΕΑΠ αναφορικά με το χρέος των 30.000 ευρώ αλλά και στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τα «ασφάλιστρα ανέργου» έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Είμαι ασφαλισμένος 33 ολόκληρα χρόνια και στο ταμείο νομικών και δεν χρωστάω ούτε ευρώ. Είμαι 25 χρόνια στο ταμείο συνταξιοδότησης των δημοσιογράφων», είπε ο υπουργός Εσωτερικών ενώ διευκρίνισε πως με αίτηση του ζητά από τον ΕΔΟΕΑΠ να του απαντήσει σχετικά με τις συνολικές οφειλές του.

«Στην αίτηση μου έχω προσκομίσει και αντίγραφό φορολογικής δήλωσης», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος σημειώνοντας πως είναι αδύνατον να εμφανίζεται ως άνεργος.

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο κ. Ολυμπίτης, ο οποίος φέρεται να υπογράφει την αίτηση προς τον ΕΔΟΕΑΠ αντί του υπουργού, βρίσκεται από το 2004 στην Κάλυμνο. «Γελάνε όλα τα Δωδεκάνησα. Δεν αναγνωρίζω την υπογραφή. Δεν είναι δική μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έκανε λόγο για πολιτικό ζήτημα που κινήθηκε από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ καθώς εκτιμά πως ο υπουργός Εσωτερικών έπρεπε να κρεμαστεί στα μανταλάκια. «Έψαχναν καιρό αλλά δεν έβρισκαν», δήλωσε ο κ. Ντινόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο του Mega:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ