Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Βενιζέλου στη Realnews

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Βενιζέλου στη Realnews

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στη Realnews.

“Είναι πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά και ταυτόχρονα σχιζοφρενικό ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης να εισηγείται την ανάγκη διαμόρφωσης μιας άλλης κυβέρνησης και μάλιστα “με προοδευτικό πρόσημο”, σε αντίθεση με αυτήν που συμμετέχει και στηρίζει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: “Είναι, όμως, ταυτόχρονα αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί στην κυβέρνηση Σαμαρά. Καλά ξεμπερδέματα…”.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ με τη σειρά του απάντησε στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Βενιζέλου στη Realnews: “Το πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά και πραγματικά σχιζοφρενικό είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούν για προοδευτική κυβέρνηση εννοούν τον κ. Καμμένο και τους διάφορους ομοϊδεάτες του.

Η θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι σταθερή και την διατύπωσε ήδη πριν τις διπλές εκλογές του 2012: Κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο και αν αυτό δεν είναι εφικτό, κυβέρνηση συνεργασίας των υπεύθυνων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων για λόγους εθνικής ανάγκης.

Στην κυβέρνηση αυτή το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της προοδευτικής σταθερότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που προτίμησε το 2012 την ευκολία της δημαγωγικής αντιπολίτευσης και προτιμά έκτοτε το “αντιμνημονιακό”, εθνικιστικό, συνωμοσιολογικό αλαλούμ που θεωρεί ότι είναι ριζοσπαστικό και προοδευτικό!” καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Βενιζέλου στη Realnews

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Βενιζέλου στη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ