Ποιοι περιμένουν το προσκλητήριο της Κωνσταντοπούλου

Ποιοι περιμένουν το προσκλητήριο της Κωνσταντοπούλου

Ενοχλημένοι είναι τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ραχήλ Μακρή από το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει ακόμα πρόσκληση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον γάμο της, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Ενοχλημένοι είναι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πληροφορήθηκαν τα περί του γάμου της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τις εφημερίδες. Περισσότερο ενοχλημένοι είναι επειδή δεν πήραν ακόμη το προσκλητήριο γάμου, αν και τόσο καιρό τη στήριζαν στην Ολομέλεια της Βουλής, στα κομματικά όργανα και στις επιτροπές. Ενοχλημένη για τον ίδιο λόγο  είναι και η προσωπική της φίλη Ραχήλ Μακρή, η οποία και αυτή δεν γνώριζε τα περί γάμου ούτε έλαβε προσκλητήριο.

«Δεν με προσκάλεσε αλλά το σέβομαι, είναι μια προσωπική στιγμή της. Αλλωστε δεν είμαστε προσωπικές φίλες, είμαστε πολιτικές φίλες» λέει τώρα η Ραχήλ προσπαθώντας να τη δικαιολογήσει. Αλλά εκείνο με το οποίο ίσως πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζονται είναι ότι, σύμφωνα με το προσκλητήριο, η Ζωή πρόκειται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρο και παπά (με το «Ησαΐα χόρευε» και με το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»)».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ