ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Εάν δεν μειωθεί το χρέος θα έχουμε μεγαλύτερη ανηφόρα

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Εάν δεν μειωθεί το χρέος θα έχουμε μεγαλύτερη ανηφόρα

Την κρισιμότητα της διαπραγμάτευσης για την βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως σε περίπτωση που δεν προκύψει λύση για το χρέος από την διαπραγμάτευση η χώρα θα έχει να ανέβει «μεγαλύτερη ανηφόρα» επισημαίνοντας την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας.

«Εάν δεν έχεις κυβέρνηση πως θα κάνεις διαπραγμάτευση;», είπε ο κ. Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για την κρισιμότερη διαπραγμάτευση για την χώρα.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εξυπηρέτηση μικροπολιτικού συμφέροντος στο ζήτημα της μικρής ΔΕΗ εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζημία γιατί δεν μπόρεσε να συνασπίσει την αντιπολίτευση μαζί του.

Ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα πυρά του και προς τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίον παρομοίασε με τον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο κ. Τσίπρας αντιγράφει την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου το θέρος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στο μνημόνιο καθώς είχε μια προβληματική οικονομία.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα στήριξης από τον Κινέζο πρόεδρο

Βενιζέλος: Να αποσοβηθεί μια νέα ανθρωπιστική καταστροφή

ΣΥΡΙΖΑ: Αυταρχικό μέτρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ