Επίθεση Θεοδωράκη σε Σαμαρά και Τσίπρα

Επίθεση Θεοδωράκη σε Σαμαρά και Τσίπρα

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε σε συνέντευξή του, τους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΑΖΑ, ότι δείχνουν αυτές τις ημέρες τον «προεκλογικό» τους εαυτό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί κυβερνητικά με όποιο κόμμα συμφωνήσουν στις περισσότερες από τις 20 θέσεις που θα καταθέσει το Ποτάμι μετά τις ευρωεκλογές.

«Χρειάζεται μια νέα μεταπολίτευση, μια νέα εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Τσίπρας και ο Σαμαράς αυτές τις μέρες. Ό,τι λέει ο Τσίπρας και ο Σαμαρας μπορείς να το δεχθείς. Υπάρχει ο προεκλογικός εαυτός τους. Γίνονται προεκλογικά κανονικοί άνθρωποι», τόνισε σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα των αρχηγών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και το σύνθημα «να ενώσουμε τους έλληνες» τόνισε ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου, έως τώρα έλεγε, «πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος», ενώ για το σποτ της ΝΔ σχολίασε ότι η Νέα Δημοκρατία, «θα βοηθήσει το μεροκαματιάρη και το συνταξιούχο», ενώ διερωτήθηκε αν αυτό έκανε ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν διαφημιστές στα μεγάλα κόμματα που τους λένε ορίστε αυτή είναι η βιτρίνα σας», τόνισε ακόμα ο κ. Θεοδωράκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ