Μιλτιάδης Καναβός: Μπορούμε να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας

Μιλτιάδης Καναβός: Μπορούμε να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας 

 

Με βασικά όπλα την αξιοπιστία, το ήθος και το ύφος που απαιτεί η εποχή, κυρίως όμως τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα ο Μιλτιάδης Καναβός ετοιμάζεται να πέσει και πάλι στην «μάχη» των εκλογών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Δημιουργία- Αλληλεγγύη» του υποψηφίου δημάρχου Ν. Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, 

Η ενασχόληση του με τα κοινά από το 2006 έως σήμερα από διάφορες θέσεις, όπως λέει, αποτελεί δια «βίου μάθηση». «Οι πολίτες θέλουν υποψηφίους που να μην εμπορεύονται την ελπίδα και να μην μετατρέπουν τον αγώνα του σε «αγωνία», αναφέρει. 

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Καναβός εκλέγεται στις πρώτες θέσεις ως Δημοτικός Σύμβουλος έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Ν. Ιωνίας.

«Πιστεύουμε ότι στα δύσκολα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Μπορούμε να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας από τη φτώχεια και τη στασιμότητα. Να δημιουργήσουμε ένα “τοπικό κοινωνικό κράτος” και να υλοποιήσουμε καινοτόμες ιδέες. Να καταστήσουμε την πόλη μας δημιουργική, παραγωγική, ευέλικτη προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Αυτό απαιτεί διάθεση και μεράκι, κυρίως όμως σχέδιο, γνώση και εμπειρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μιλτιάδης Καναβός ζει στη Ν. Ιωνία τα τελευταία 30 χρόνια. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικές Επιστήμες στην ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάστηκε αρχικά ως καθηγητής Οικονομικών στον ιδιωτικό τομέα και κατόπιν στη Δημόσια Εκπαίδευση όπου υπηρετεί  έως σήμερα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ