• Η αντίδραση Λαγού στη συνέντευξη Γεωργιάδη στη Realnews

  1:20 μμ, Τρίτη 04 Μάρ 2014 1:20 μμ, Τρίτη 04 Μάρ 2014

  Η αντίδραση Λαγού στη συνέντευξη Γεωργιάδη στη Realnews

  Την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού προκάλεσε η συνέντευξη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στη Realnews.

  Μιλώντας στην εφημερίδα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα. Έχει έναν βουλευτή, τον κ. Λαγό που μέσα στο κατηγορητήριό του έχει και την παιδεραστία».

  Ο βουλευτής της Χ.Α., μέσω του συνηγόρου του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, χαρακτηρίζει αναληθή, ψευδή και απολύτως συκοφαντική τη δήλωση του υπουργού Υγείας.

  Αναλυτικά τι αναφέρει ο Γ. Λαγός:

  «Την 01/03/2014 στην εφημερίδα Realnews σε συνέντευξη που έδωσε ο κ. Γεωργιάδης με θέμα: "περισσότερη απελευθέρωση στα ωράρια των φαρμακείων" στην σελ. 17 αναφέρθηκε τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα επικαιρότητας.

  Κατά την συνέντευξή του ρωτήθηκε και σε θέματα όπως αυτά του κοινοβουλευτικό κόμματος "Χρυσή Αυγή" και συγκεκριμένα ερωτήθη:

  "Όταν και οι 18 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται σήμερα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δεν δημιουργείται ένα θέμα νομιμότητας του συγκεκριμένου κόμματος".

  Στην απάντηση του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ψευδή και δυσφημιστικά στοιχεία και συγκεκριμένα:

  Δήλωση Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη:

  "..Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΝ κ. ΛΑΓΟ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…"

  Η ανωτέρω δήλωση του κ. Γεωργιάδη είναι ΑΝΑΛΗΘΗΣ, ΨΕΥΔΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, προσβάλλει δε, την τιμή και την υπόληψη μου ενώ σκοπό έχει την παραπλάνηση των Ελλήνων Πολιτών για την προσωπικότητα μου.

  Εάν λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης δεν κινήθηκε από σκοπιμότητες και δεν έπραξε την ανωτέρω ενέργεια με δόλο και με μόνο σκοπό την ηθική μου βλάβη, τόσο επαγγελματικά ως Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, όσο και προσωπικά, ζητώ να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση με την οποία θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη μου αφού ως Υπουργός και Βουλευτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε και όφειλε να γνωρίζει ότι ουδέποτε υφίσταται ως κατηγορία αλλά ούτε καν ως αναφορά από οιονδήποτε.

  Άλλως, δηλώνω ότι, θα υπερασπιστώ νομικά την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική μου τιμή και αξιοπρέπεια, και σε περίπτωση μη άρσης της προσβολής μου, θα προσφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα στραφώ εναντίον του τόσο Αστικώς όσο και Ποινικώς προς ικανοποίηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα