Κουίκ: Δικαίωση Καμμένου οι εξελίξεις με το ΤΤ

Κουίκ: Δικαίωση Καμμένου οι εξελίξεις με το ΤΤ

Για δικαίωση του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο ο Τέρενς Κουίκ σε σχόλιο του με αφορμή τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Λόγω των εξελίξεων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που αποτελεί θέμα αιχμής για τους ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ ανέβαλε για την επόμενη εβδομάδα το σημερινό προγραμματισμένο ταξίδι του στη Θράκη.

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε το ακόλουθο σχόλιο,

«Οι νέες δικαστικές εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και προσωπικά τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο για τις θέσεις του, που χρόνια διατύπωνε και για τα CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (για να μην αναφερθώ και στα τόσα άλλα για τα οποία μάχεται και που ξεκινούν από τα εξοπλιστικά και την Ζήμενς και καταλήγουν στις αναθέσεις έργων και την χειραγώγηση των ΜΜΕ).

Είναι ο αγώνας για την κάθαρση του οικονομικοπολιτικού συστήματος, την επιβολή των μέγιστων προβλεπομένων κυρώσεων στους συμμετέχοντες στην διαφθορά και την επιστροφή των κλεμμένων.

Κυρίαρχο στοιχείο αυτού του ολομέτωπου αγώνα είναι και η ανυποχώρητη στάση του Πάνου Καμμένου απέναντι στον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με όσα δικαστήρια κι αν χρειαστούν, τα οποία, πάντως, μέχρι τώρα δικαιώνουν απόλυτα τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

 Ζητάμε η Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να διεξάγει την έρευνά της στην υπόθεση του ΤΤ και να «ακουμπήσει» όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όσο υψηλά και αν βρίσκονται, είτε πολιτικοί είτε συγγενείς και φίλοι πολιτικών προσώπων.

Ο χειμαζόμενος λαός μας απαιτεί δικαίωση για την κατάντια που τον οδήγησαν κάποιοι οι οποίοι επί χρόνια έβαζαν το χέρι στο μέλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ