ΒΙΝΤΕΟ-“Θερμή” η έναρξη στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-“Θερμή” η έναρξη στη Βουλή

Θερμή έναρξη στη συζήτηση και την ψηφοφορία για τον φόρο των ακινήτων στην ολομέλεια της Βουλής.

Τον λόγο ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: “Θα ήθελα να ζητήσω έστω και τώρα να αφαιρεθούν από αυτό το νομοσχέδιο ‘κουρελού’, τα άρθρα 6 και 7 που αφορούν σε θέματα άσχετα με τους πλειστηριασμούς”.

Ο κοινοβουλευτκός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, δήλωσε: “Έχουμε δηλώσει κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στη διαδικασία ψήφισης ενός νομοσχεδίου ‘καρμανιόλα΄ για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού”.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης δήλωσε: “Αυτό το σύστημα που είδαμε λίγο πριν χρησιμοποιείται πλέον από την αξιωματική αντιπολίτευση με απόλυτα καταχρηστικό τρόπο. Πρέπει σε αυτήν την αίθουσα να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τον κανονισμό έτσι όπως ακριβώς τα λέει ο κανονισμός. Εκτός κι αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε την Βουλή για να δημιουργούμε εντυπώσεις”.

“Εμείς είχαμε διαφωνήσει με την υπόθεση του κατεπείγοντος. Ζητάμε να συζητηθούν τα άρθρα που αφορούν μόνο την διαδικασία του πλειστηριασμού και όλα τα υπόλοιπα να αποσυρθούν ” σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Τσούκαλης σχολίασε: “Αποδείχθηκε ότι λόγω βαριάς αμελείας των υπουργών και των υπουργείων δεν ήρθαν με την κανονική διαδικασία οι συγκεκριμένες διατάξεις. Εμείς ζητούμε να αποσυρθούν όλες οι διατάξεις που δεν αφορούν τους πλειστηριασμούς”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ