Σαμαράς: Εγώ έχω αντίπαλο την ανεργία, ο Τσίπρας τη χώρα

Σαμαράς: Εγώ έχω αντίπαλο την ανεργία, ο Τσίπρας τη χώρα

 

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στις δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόβλεψη του κ. Τσίπρα ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και θα ανοίξει τον δρόμο για εκλογές, ο Πρωθυπουργός απάντησε:

«Η νοοτροπία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να καλλιεργεί τον δικό της κήπο με δηλητήριο που ρίχνει σε όλους τους άλλους. Οι άλλοι, όμως, είναι η Ελλάδα. Το να δηλητηριάζεις το κλίμα, να ζητάς συνεχώς εκλογές, να δημιουργείς συνθήκες τρόμου σε επενδυτές, δεν πιστεύω ότι ευνοεί την ίδια την αντιπολίτευση. Τέλος πάντων, στις ευρωεκλογές θα δούμε τα αποτελέσματα. Εγώ δεν κοιτάζω τις εκλογές που έρχονται, εγώ κοιτάζω τον άνεργο, μέριμνά μου είναι να δώσω εργασία σε έναν ακόμη άνεργο. Με τον κ. Τσίπρα έχουμε άλλον αντίπαλο. Εγώ έχω αντίπαλο την ανεργία εκείνος έχει τη χώρα. Ίσως είναι δικαίωμά του, αλλά είναι και δικό μου δικαίωμα να είμαι αυστηρός».

Ο Πρωθυπουργός εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή -ούτε λόγω του ΠΑΣΟΚ-  καθώς κανένας δεν θέλει να βλάψει τον τόπο του, και πρόσθεσε ότι είναι η τελευταία δύσκολη περίοδος και από εδώ και πέρα ανοίγουμε τα πανιά μας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ