Kόντρα Βενιζέλου-Παπαδημούλη για τα…”γενόσημα”

Kόντρα Βενιζέλου-Παπαδημούλη για τα…”γενόσημα”

 

Ακόμη και κόντρα Ευάγγελου Βενιζέλου-Δημήτρη Παπαδημούλη είχε η σημερινή ημέρα με αφορμή τη συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στον νόμο 3885/2010 λέγοντας ότι “είναι ένας νόμος που ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την τότε κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους Βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που τιμούν σήμερα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση”.

“Εδώ θέλει χειροκρότημα” σχολίασε από τα έδρανα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

“Έχετε πάρει γενόσημα; Γιατί σας βλέπω… ενθουσιασμένο”, τον ρώτησε γελώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε: “Έχετε πάρει κάτι σε γενόσημο κύριε Παπαδημούλη”.

 

 

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγο αργότερα μέσω Twitter όπου έγραψε:

 

“Όσα,περί “γενόσημων”,είπε εναντίον μου ο κ Βενιζέλος, δεν δείχνουν μόνο το ήθος του ανδρός, αλλά και την γνώμη του για την κυβερνητική πολιτική…”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ