Ο Μωραΐτης βλέπει “πολεμικό κλίμα” στο ΠΑΣΟΚ

Ο Μωραΐτης βλέπει “πολεμικό κλίμα” στο ΠΑΣΟΚ

 

Για «προσπάθεια να στηθεί ένα «πολεμικό κλίμα» εντός ΠΑΣΟΚ», κάνει λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος ήταν μεταξύ των στελεχών του κόμματος που απέστειλαν επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο για άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μέσω facebook, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε τις «διαρροές στα ΜΜΕ που σχολίαζαν την πρωτοβουλία 11 μελών της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ να συγκληθεί η ολομέλεια του οργάνου».

«Χθες, 11 μέλη της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, αναλάβαμε μια θεσμική πρωτοβουλία,  ζητώντας το αυτονόητο: Να λειτουργήσει το κορυφαίο  όργανο του κινήματος και να συζητήσουμε όλο το πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων», έγραψε στο facebook ο κ. Μωραϊτης και πρόσθεσε:

«Γύρω από αυτή την ξεκάθαρη θεσμική πρωτοβουλία, η οποία περιγράφεται λιτά και ξεκάθαρα σε 84 και μόνο λέξεις, σήμερα το πρωί στήθηκε από κάποιους ένα γαϊτανάκι απίθανων και επικίνδυνων διαρροών σε ΜΜΕ  που απηχούν, όπως ισχυρίζονται, την Χαριλάου Τρικούπη».

«Η προσπάθεια ήταν να στηθεί ένα «πολεμικό κλίμα» εντός ΠΑΣΟΚ που ευνοεί επιδιώξεις εκτός ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς, κάποιοι, στις πιο κρίσιμες ώρες, διαχειρίζονται την εικόνα της παράταξης με παιγνίδια ανώνυμων διαρροών. Εμείς θα επιμείνουμε στη θεσμική λειτουργία και δεν θα μας παρασύρει κανένας στο «ανταλλακτήριο» των παραπολιτικών στηλών και στο «πλυντήριο» της παραπολιτικής», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η «απόφασή μας είναι να υπερασπιστούμε την παράταξη και όχι να τη «διαπραγματευτούμε» όπως φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν, προκειμένου να βρουν σανίδα πολιτικής επιβίωσης».

«Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους πριν είναι αργά. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για τις εξελίξεις θα τους ανήκει εξολοκλήρου», κατέληξε.

 

Δείτε τι έγραψε:

 

Διαβάστε επίσης:

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ