Καπερνάρος: Ξεσπιτώνουν τον Έλληνα

Καπερνάρος: Ξεσπιτώνουν τον Έλληνα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για την ψήφιση του προϋπολογισμού, καθώς και για την πρόταση νόμου που κατέθεσαν οι ΑΝ.ΕΛ για τους πλειστηριασμούς.

«Αυτό που ψηφίστηκε χθες είναι κάτι σαν προϋπολογισμός, σχεδόν προϋπολογισμός, δήθεν προϋπολογισμός. Ένας προϋπολογισμός πλασματικός, πλαστός και ψεύτικός», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Μιλάμε για έναν προϋπολογισμό ο οποίος έγινε ερήμην της τρόικας, άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανασκολοπισθεί. Όλα αυτά περνούν από τα φίλτρα της τρόικας και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εάν δεν συμφωνήσει η τρόικα χωρίς την απόφαση της. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα που δεν θα το έχει εξαγγείλει ο κ. Στουρνάρας, γιατί αυτός εκφράζει την τρόικα».

«Εμείς ζητάμε να παγώσουν οι πλειστηριασμοί μέχρι το 2020. Τουλάχιστον για την πρώτη κατοικία. Έχουμε να κάνουμε και με τους τόκους. Τα επιτόκια δεν τα κουρέψανε. Κουρέψανε τα ομόλογα του ελληνικού λαού. Κουρέψανε τα ασφαλιστικά του ταμεία, κουρέψανε το βιός του. Είναι αυτοεγκλωβησμένοι στο τι απόφαση θα πάρουν. Έπρεπε να είχαν φέρει ήδη την πράξη νομοθετικού περιεχομένου όπως τις άλλες για να παρατείνουν για ένα έτος την αναστολή των πλειστηριασμών. Είναι σε πανικό», σχολίασε ακόμα ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Ο Έλληνας ξεσπιτώνεται. Τον πετάνε έξω από το σπίτι του. Θα δούμε έπιπλα στους δρόμους, θα δούμε τραγικές στιγμές. Κυριολεκτούμε. Δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό. Αυτό είναι αιτία «πολέμου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ