ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: “Όργιο” προσαγωγών και συλλήψεων

Λαφαζάνης: “Όργιο” προσαγωγών και συλλήψεων

«Ημέρα μνήμης σήμερα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενός άγρια δολοφονηθέντος νεαρού. Και η κυβέρνηση απαντά με ένα όργιο προσαγωγών και συλλήψεων», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αυτή είναι η κυβέρνησή σας, μία κυβέρνηση που κυβερνά με τα ΜΑΤ και με αντιλαϊκούς και αντικοινωνικούς προϋπολογισμούς σαν αυτόν που καταθέσατε», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και συμπλήρωσε:

«Είμαστε στην τέταρτη μέρα της συζήτησης του προϋπολογισμού και είναι άφαντος ο υπουργός Οικονομικών. Δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στα έδρανα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στη Liberation σημείωσε: «Μετά τη συνέντευξη, έρχεται το υπουργείο Οικονομικών και διαψεύδει τα λεγόμενα του υπουργού με δύο ανακοινώσεις.  Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει στόμα να μιλήσει; Δεν μπορεί και να τα διαψεύσει;».

«Καταλαβαίνω γιατί κρύβετε ο κ. Στουρνάρας. Ευτυχώς που αυτή η κυβέρνηση έχει πολλούς υπουργούς για να υπερασπίσουν τον προϋπολογισμό. Διότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Σπάνιο το φαινόμενο να ακούσουμε έναν καλό λόγο από κυβερνητικό βουλευτή για αυτόν τον προϋπολογισμό και ειδικά για ορισμένα από τα μέτρα που σχεδιάζονται», υπογράμμισε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτίμησε ότι ο επόμενος προϋπολογισμός «θα κατατεθεί από μία κυβέρνηση της αριστεράς, χωρίς να έχει η χώρα την κηδεμονία της τρόικας, θα είναι χωρίς μνημόνια, αφετηρία ενός μεγάλου προοδευτικού προγράμματος διεξόδου, ανασυγκρότησης και ανόρθωσης της χώρας».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ