Δούρου:Ο Γεωργιάδης βάζει στοιχήματα και χάνει

Δούρου:Ο Γεωργιάδης βάζει στοιχήματα και χάνει

Περιοδεία σε δομές υγείας κρίσιμης σημασίας στη δυτική Αθήνα, πραγματοποίησε σήμερα η Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με γιατρούς στον ΕΟΠΥΥ Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω, που απειλούνται με λουκέτο. Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι περιέγραψαν τις συνέπειες που θα έχει η εξέλιξη αυτή, η οποία θα αφήσει χωρίς παροχή υπηρεσιών υγείας τους πολίτες σε μεγάλο μέρος της Δυτικής Αθήνας.

Ακολούθως η κ. Δούρου επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) που και αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο του υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της κατάργησης των δομών ψυχικής υγείας, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν με κινητοποιήσεις. Η βουλευτής συναντήθηκε με την πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων στο ΨΝΑ, Μένια Λουκέρη, η οποία εξέθεσε το σύνολο των προβλημάτων που θα προκαλέσει το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε, «τα στοιχήματα που βάζει και χάνει ο κ. Γεωργιάδης, ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης, πρέπει να τα πληρώνει η ίδια η κυβέρνηση και όχι ο ελληνικός λαός».

Στη συνάντηση παρίστατο επίσης και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

 

Δείτε ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ