Τροπολογία για την απογραφή υπαλλήλων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τροπολογία για την απογραφή υπαλλήλων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τροπολογία κατέθεσε η κυβέρνηση, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, σύμφωνα με την οποία οι υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ υποχρεώνονται να απογραφούν.

Συγκεκριμένα στην τροπολογία προβλέπεται ότι αποτελεί ειδικό πειθαρχικό παράπτωμα η μη απογραφή υπαλλήλου και θα τηρείται από τους διευθυντές των σχολείων Βιβλίο Παρουσίας Προσωπικού και Ατομικό Δελτίο Παρουσίας Προσωπικού. Επίσης, παρατείνεται η θητεία της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 ενώ οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να τοποθετούνται σε άλλη περιοχή μετάθεσης από αυτή που τοποθετήθηκαν και εντός της ίδιας Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απασχολούνται με υπερωριακή απασχόληση έως του 40% του συνολικού αριθμού των ωρών απασχόλησής τους και εφαρμόζεται και στις περιπτώσεις μετάταξης εκπαιδευτικών η ρύθμιση του άρθρου 82 παρ. 9 του νόμου 4172/2013 για την φορολογία εισοδήματος.

Τέλος, προστίθενται τρεις παρεχόμενες ειδικότητες στα ΙΕΚ και αναδιαμορφώνονται οι ειδικότητες του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού της Ομάδας Προσανατολισμού Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΕΠΑΛ.

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τροπολογία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ