Άρχισε ο Αγιασμός στη Βουλή

Άρχισε ο Αγιασμός στη Βουλή

 

Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, στον οποίο χοροστατεί ο μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ συνοδευόμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Σημειώνεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως ενημέρωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ορθόδοξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών.

Τα θεωρεία της Βουλής είναι κατάμεστα όχι μόνον από συγγενείς βουλευτών, αλλά και από πολλούς δημοσιογράφους ξένων Μέσων Ενημέρωσης με το ενδιαφέρον τους να εστιάζεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στα έδρανα βρίσκονται τα 15 από τα 18 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Εύβοιας Γιάννης Λαγός βρίσκονται σε καθεστώς προσωρινής κράτησης στις φυλακές.

Από τον αγιασμό απουσιάζουν δεκάδες βουλευτές, ενώ είχαν προηγηθεί αυστηρά μέτρα ελέγχου σε όλους στις εισόδους της Βουλής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ