Καμμένος: Ήθελαν να καταφέρουν δολοφονικό χτύπημα

Καμμένος: Ήθελαν να καταφέρουν δολοφονικό χτύπημα

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα για την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι.

«Εγώ έφυγα το μεσημέρι για να πάω από το γραφείο μου εκεί χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε η ασφάλειά μου. Πήγαμε, χαιρετούσαμε κόσμο από όλες τις οργανώσεις», περιέγραψε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Ανεβαίνοντας μπροστά στον κόσμο, μετά από περίπου 10 λεπτά, βγήκαν από ένα στενό μια οργανωμένη ομάδα, χωρίς κουκούλες συντεταγμένη, στρατιωτική ομάδα, μπράβων ομάδα. Χτύπησε και εμένα και τα παιδιά τις ασφάλειας μου, με στειλιάρια, προκειμένου όχι απλώς να μας απωθήσει αλλά να καταφέρει ένα δολοφονικό χτύπημα».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος «Είναι αυτοί που θέλουν αποσταθεροποίηση Είναι όλοι αυτοί που θέλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας. Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι ενότητα».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Καμμένος, ότι δεν τον κάλεσε ούτε η αστυνομία, ούτε ο εισαγγελέας για μια κατάθεση.

«Είμαι πιο δυνατός, είμαι πάρα πολύ καλά. Όσο μας επιτίθενται τόσο πιο πολύ στηρίζουν την Ελληνική επανάσταση», είπε ακόμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ