Καμμένος:Η χώρα πάει στο γκρεμό

Καμμένος:Η χώρα πάει στο γκρεμό

 

Με παραγωγικούς φορείς συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

“Θέλω απλώς να δώσω μια εικόνα: 2.100.000 άνεργοι, γύρω στις 2.500.000 συντάξεις και 1.500.000 ενεργός πληθυσμός που εργάζεται πολλές φορές χωρίς να αμείβεται ή αμείβεται με χαμηλούς μισθούς”, δήλωσε μετά τη συνάντηση.

“Είναι η εικόνα της πολιτικής των μνημονίων που δείχνει ότι η χώρα πάει στο γκρεμό. Με τη βαριά φορολογία οι επιχειρήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα φεύγουν για τις γειτονικές χώρες, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τα Σκόπια και την Τουρκία. Χρειάζονται άμεσα μέτρα μείωσης της φορολογίας, η δυνατότητα να βγουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τον Τειρεσία, να πάρουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να ξεκινήσει να λειτουργεί η μηχανή της οικονομίας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταθέτουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα”, τόνισε ο κ. Καμμένος.

 

Ερωτηθείς για την απεργία των εκπαιδευτικών, ο κ. Καμμένος ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και στους γονείς καλό κουράγιο, επισημαίνοντας:

 “H παιδεία είναι η βάση για να υπάρχει ένα έθνος και πρέπει η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι η παιδεία δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει με μισθούς των καθηγητών των 500 ευρώ και ιδίως για εκείνους τους νεοδιοριζόμενους καθηγητές που θα πρέπει να ζήσουν σε μια άλλη περιοχή από τον τόπο κατοικίας τους”.

“Αντί να πληρώνουν μέσω των τραπεζών τους ημετέρους, αντί να χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε περίεργα ιδρύματα, πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να σπουδάσουν και να κρατήσουν τους νέους επιστήμονες στην Ελλάδα”, πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ