Κεφαλογιάννης: Θέλω να πρωταγωνιστήσω στη ΝΔ

Κεφαλογιάννης: Θέλω να πρωταγωνιστήσω στη ΝΔ

Και ξαφνικά στη ΝΔ προέκυψε… δελφινολογία! Στα κρίσιμα ζητήματα για το παρόν και (κυρίως) το μέλλον της χώρας που καλείται να διαχειριστεί το κυβερνών κόμμα, προστέθηκε από χθες ακόμη ένα: Οι… φιλοδοξίες που εξέφρασε δημοσίως ο Μ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος σε δηλώσεις του από την Κρήτη άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι, όταν έρθει η ώρα, θα διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος!

Αρχικά ο Μ. Κεφαλογιάννης δήλωσε «παρών» στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν δηλαδή θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες, όπου θα μεταβεί μετά τις ευρωεκλογές του 2014.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Αντ. Σαμαρά και πρόσθεσε: «Δεν κρύβω ότι θέλω να πρωταγωνιστήσω στη ΝΔ. Εχω τη φιλοδοξία να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο στη ΝΔ», σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι αυτό θα γίνει εάν και όταν ο Αντ. Σαμαράς αποφασίσει να αποχωρήσει από την ηγεσία.

«Δεν είναι καμιά μωροφιλοδοξία», συμπλήρωσε ο Μ. Κεφαλογιάννης, «αλλά φιλοδοξία που βασίζεται σε στοιχεία. Πρέπει ξανά η Κρήτη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως έκανε την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»…

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ