Κωνσταντοπούλου: Συγκάλυψη στη λίστα Λαγκάρντ

Κωνσταντοπούλου: Συγκάλυψη στη λίστα Λαγκάρντ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής για την λίστα Λαγκάρντ, Zωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεση.

«Το έγγραφο αυτό, υπάρχει στην διάθεση του προέδρου της επιτροπής εδώ και μια εβδομάδα και δεν τα είχε ανακοινώσει στην επιτροπή. Χρειάστηκε να ζητήσω ειδική ενημέρωση. Είναι σαφές ότι υπάρχει σκοπιμότητα συγκάλυψης. Εδώ υπάρχει έγγραφο που χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 2010 και αποκαλύπτει επίσημη αλληλογραφία που όρισε και το πλαίσιο της επίσημης διακρατικής συνεργασίας, για φορολογικούς λόγους και επι 9 μήνες, οι εκπρόσωποι των πρώην και των νυν κυβερνήσεων προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή, παρά να βάλουν το χέρι τους βαθιά στην τσέπη του Έλληνα φορολογουμένου, διότι δεν μπορούσαν δήθεν, να ανακτήσουν φόρους από την λίστα Λαγκάρντ», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στο έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου οικονομικών που κοινοποιήθηκε στην επιτροπή.

«Είναι ξεκάθαρο ότι το έγγραφο αυτό, εκθέτει και τον κ Βενιζέλο, που ισχυριζόταν ότι τα αρχεία αποτελούν προϊόν παράνομης δράσης και τον κύριο Διώτη αλλά και τον κύριο Στουρνάρα», συνέχισε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ