• Καυγάς Παπαδημούλη-MEGA

  9:59 μμ, Τρίτη 26 Μάρ 2013 9:59 μμ, Τρίτη 26 Μάρ 2013

  Καυγάς Παπαδημούλη-MEGA

  Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και το MEGA. Αφορμή στάθηκε ένα Tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την χθεσινή συγκέντρωση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό.

  "Το Μέγκα που τώρα καταδικάζει τις αθλιότητες της ΧΑ, έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς για χρόνια αβαντάρει για λόγους σκοπιμοτήτων,την ατζέντα της", ήταν το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη.

  Η απάντηση του MEGA ήρθε με κείμενο που αναρτήθηκε στο blog του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Χρήστου Παναγιωτόπουλου, aixmi.gr.

  Aναλυτικά:

  «Θλιβερή παραφωνία στην ομόφωνη καταδίκη της χυδαίας στάσης των χρυσαυγιτών απέναντι στο Mega αποτέλεσε η επαμφοτερίζουσα θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος επιχείρησε έναν απίθανο συμψηφισμό, αποδίδοντας ευθύνες και στη Χρυσή Αυγή και στο Μega…

  Αφού καταδίκασε στο twitter τη φασισιστική χυδαιότητα, φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και επανήλθε με νέο Tweet, ισχυριζόμενος ότι το κανάλι έχει μεγάλη ευθύνη διότι αβαντάριζε -λέει- την ατζέντα της Χρυσής Αυγής.

  Προσέξτε: απευθύνεται στο σταθμό, που από άποψη -διατυπωμένη δημόσια από τον διευθυντή Ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο- δεν προσκαλεί Χρυσαυγίτες σε τηλεοπτικές εκπομπές και καλύπτει τη δραστηριότητα του κόμματός τους, μόνο στο πλαίσιο που ορίζει το ΕΣΡ.

  Και τι κάνει;

  Εξισώνει τον θύτη με το θύμα, τη στιγμή ακριβώς που η αλητεία φοράει κοστούμι και ενδύεται κοινοβουλευτικό μανδύα.

  Προφανώς, το μένος του απέναντι στο Μega ωθεί σε δεύτερη μοίρα την αδιαμφισβήτητη παιδεία του, με αποτέλεσμα να ξεχνά ότι ο φασισμός σήμερα χτυπά έναν σταθμό και αύριο μπορεί να χτυπήσει ένα κόμμα.

  Συνεπώς, μόνον η αλληλεγγύη μπορεί να σταθεί ανάχωμα στους νοσταλγούς του Χίτλερ.

  Αλληλεγγύη που επέδειξε (και) ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι εκείνος…

  Διαβάστε το πρώτο tweet του:

  «Το ελληνοπρεπές δημόσιο κατούρημα…διαμαρτυρίας του ΧΑυγίτη βουλευτή Παππά, δείχνει ότι η φασιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια. Καμμία ανοχή!

  Και το επόμενο tweet του:

  «Το Μεγκα που τώρα καταδικάζει τις αθλιότητες της ΧΑ, έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς για χρόνια αβαντάρει για λόγους σκοπιμοτήτων,την ατζέντα της».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα